Alla inlägg under september 2008

Av rataxes - 11 september 2008 20:45

Idag har jag gjort min fältstudie på rättspsykiatrin.


G är på akvariellt möte med sina fiskkompisar. G undrade varför jag inte bloggat på ett tag, så nu gör jag det för hans skull. (Så han ska ha nåt att läsa. Och förresten har jag nog inte så många fler läsare heller för den delen...)


Min stora älskling pluggar & min lilla älskling sover.


Gårdagens happening var väl att det hängde en våtdräkt ute på mattupphängaren vid huset brevid. Låter kanske inte så kul, men det var det!


Jag är kattvakt denna vecka till världens fulaste kattunge. Ni kan inte ana hur den ser ut. Tänk er en blandning mellan Michael Jackson & en köttätande rymdvarelse. Med krokig svans.


Avslutar med en av mina favvisar på you tube:

http://www.youtube.com/watch?v=bEo5bjnJViA






Av rataxes - 6 september 2008 20:52

Jr väckte mej innan 7 imorse. Jag var tröttare än tröttast. Ett tag senare kommer Sr upp oxå... full av energi. Han tjatar på mej att vi måste hyra en bil idag. Tillslut gick jag med på det, tog cykeln till närmsta mack, & kom hem igen i en liten silverfärgad Yaris. OJ VAD ROLIGT! NU SKA VI PASSA PÅ ATT HANDLA SÅNT VI INTE FÅR MED OSS PÅ CYKELN. Trodde vi ja. Jr skrek mest hela tiden. Han slogs, revs & bets. Vi kom till ÖB, skohuset & InterSport. Sen åkte vi hem med monstret. Jag tog bilen ensam till Maxi för att handla lite skit där, & så köpte jag middagen på Mc Donald's. (Vi äter där två gånger per år, så det var vi banne mej värda!) Sen åkte jag tillbaka med bilen & cyklade hem på gamla knarriga Bettan.


Jag saknar G. Jag vill skratta & spela Mario Kart. 



Av rataxes - 5 september 2008 18:44

Idag har jag sett två miljoner akvariefiskar, tvåhundra akvarium & en ödla. Sen har jag fått storstryk i Mario Kart på Nintendo 64.


Besöket på stan med G & S var trevligt. Jag köpte mej en webbcamera tillsist. Fyndade lite på Kupan oxå.


S dissar skolan, så jag & G befinner oss i sorg.


Jag ska strax stoppa Jr i säng. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Plugga vore ju bra, men jag har ingen lust ikväll.


 




Av rataxes - 4 september 2008 20:23

Fixat plats på rättspsyk att göra min fältstudie på!

Är grymt stolt över mej själv att jag faktiskt gick dit & frågade, istället för att skicka ett brev.


Börjat plugga smått. Fortfarande lite förvirrad över allting.

Det släpper väl snart hoppas jag.


Imorgon blir det stan med G & förhoppningsvis S.

Måste inhandla webcam & headset. Och en bakelse + kaffe förstås.


Väntar på att Jr ska somna snart, så vi får svulla i oss paj med massa marsansås. Ett liv utan paj är som ett liv instängd i en bubbla (se bild). Förlåt Christer att jag valde en bild på dej. Du vet att jag AVGUDAR dej & väntar på ditt samtal.


Av rataxes - 3 september 2008 21:45

Sista dagen i skolan. Vi lämnade ett grått Skellefteå efter oss. Bokstavligt talat alltså. (Det regnade). För första gången var vi 4 Umebor på bussen hem. Inte bara jag & S alltså. Jag har skrattat så jävla mycket idag så jag fått magsår. Eller gått in i en psykos. Det är svårt att säga exakt vad. Jag misstänker dubbeldiagnos.


Nu börjar allvaret. Jag har skrivit ett brev till min "önskeplats" att få utföra fältstudien på. Håll tummen för mej nu!!


Ska på UB imorgon & hämta en bok. Om den inte är grymt "svår" att läsa, & inte skitfet, så tänkte jag försöka ta mej genom den torsdag/fredag. 


Jr fortsätter med sitt skrik & destruktiva sätt, men ikväll låg h*n faktiskt & skrattade brevid mej i sängen. Jag lovar att jag svävade på moln, så lycklig var jag att se Jr lycklig! *Älskar dej, ungen min!*


Fredag är det tänkt att jag & G ska på stan. Förhoppningsvis får vi med oss S oxå. Det behövs inhandlas lite krafs till studierna. 

Men dessvärre upptäckte jag nyss att jag inte betalat rättsmedicinboken än. Det MÅSTE göras nu. Jag har en hundring på kontot. 


Summa summarum: Har Du en slant över? Känner Du att Du vill stödja en medmänniska? Ta då chansen! Sätt in pengar på kontonummer blablabla...


[HJÄLP MiG!]

Av rataxes - 2 september 2008 22:41

Jaha... vart ska man börja?

Igår började jag skolan i Skellefteå.

Mitt bästa studiebeslut någonsin!

Har träffat några helt fantastiskt underbara människor, & det känns faktiskt riktigt skit att programmet är nätburet. Vi kommer ha en till träff i Skellefteå i år, men resten sker via datorn.

Imorse klev jag upp kl 04, & imorgon blir det likadant.

Det tar nästan 2,5 timme med buss. Men jag fick bara uppleva en busstur utan sällskap. 3 gånger har jag nu åkt buss med en kille som heter S. Jag vet inte hur jag ska beskriva honom. Underbar!

Kan man skriva så? Jag vet inte om jag någonsin (förutom bästiskillen J) träffat någon så genomsnäll människa.

Och smart! Vi snackar 7 år yngre kille med otroliga resurser.

Synd nog kan han själv inte se det.

På skolan har vi blivit ett litet kul gäng... K, L & G (+ busskompisen S förstås). Jag har inte skrattat så här mycket på hela året som man gör med dessa människor.  Det svider i hjärtat att imorgon är sista liveträffen på ett bra tag.


Jag har fyllt år idag. Blev (på allvar, faktiskt) totalt jätteosäker på hur gammal jag var. Men sen klarnade det. Tur det. Senildemens vid min ålder är ovanligt, & jag tänker fan inte vara något undantag.

Ovido - Quiz & Flashcards