Alla inlägg den 3 september 2008

Av rataxes - 3 september 2008 21:45

Sista dagen i skolan. Vi lämnade ett grått Skellefteå efter oss. Bokstavligt talat alltså. (Det regnade). För första gången var vi 4 Umebor på bussen hem. Inte bara jag & S alltså. Jag har skrattat så jävla mycket idag så jag fått magsår. Eller gått in i en psykos. Det är svårt att säga exakt vad. Jag misstänker dubbeldiagnos.


Nu börjar allvaret. Jag har skrivit ett brev till min "önskeplats" att få utföra fältstudien på. Håll tummen för mej nu!!


Ska på UB imorgon & hämta en bok. Om den inte är grymt "svår" att läsa, & inte skitfet, så tänkte jag försöka ta mej genom den torsdag/fredag. 


Jr fortsätter med sitt skrik & destruktiva sätt, men ikväll låg h*n faktiskt & skrattade brevid mej i sängen. Jag lovar att jag svävade på moln, så lycklig var jag att se Jr lycklig! *Älskar dej, ungen min!*


Fredag är det tänkt att jag & G ska på stan. Förhoppningsvis får vi med oss S oxå. Det behövs inhandlas lite krafs till studierna. 

Men dessvärre upptäckte jag nyss att jag inte betalat rättsmedicinboken än. Det MÅSTE göras nu. Jag har en hundring på kontot. 


Summa summarum: Har Du en slant över? Känner Du att Du vill stödja en medmänniska? Ta då chansen! Sätt in pengar på kontonummer blablabla...


[HJÄLP MiG!]

Ovido - Quiz & Flashcards